Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gig ikväll igen

ett gig ikväll igen
det andra på två dagar
jag ska uppträda med min poesi
på en musikfestival

det kan bli bra med publik
och jag kan ju låtsas att många av dem
har kommit för att se och höra mig
så länge de inte går medan jag uppträder så...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-10 13:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag slutat läsa poesi inför publik.
2018-08-10

  Annika Persson

Dagens tips!
Undvik böter!
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP