Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid väckningsporten väntade jag.

 

 

Jag kramar avståndet och fastnar i en puckel

spikarna som är solens strålar.

Jag lägger sedan på en önskan och krossar mina långa fingrar

takrännorna låtsas som döda faller i virvelvinden till hälen.

 

de ser hösten med de kvarnkorn som finns kvar och orubbliga.

 

de ser frukten utan frukt,

bara äventyrets äpple sitter ner,

 

vid uppblåsta tider

  Jag ser träd med torkade grenar

 

med pinnar gjorda för dig,

  skrikande stort och hårt.

 

för några lyriska landmärken,

hon hade förfalskat katafalken

som aktiverar i flaggade ångor, i luften med lågan i nedgång.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-10 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP