Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett löv kan vara synonymt med känslor, att välkomna de objudna gästerna till exempel! :) Och att välkomna de ovälkomna tankarna!


Du kom, om du skulle känna dig välkommen!

Jag har ordning i hallen.
Ett löv stör min ordning.Det ligger där på golvet.
Det har blåst in, i samband med att ytterdörren varit öppen, i den kolossala värmen!

Om lövet finge ha känslor, hoppas jag att det skulle känna sig välkommet!
Fastän det rubbar min vardag!




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim