Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

 

 

vakten blev pinknödig

stannade till för att förätta behov

då rymmer mördaren

är han ensam i bilen?

finns där en vakt till?

detta händer mitt ute i skogen

mördaren springer sin väg

vart springer mördaren?

finns där en bil som väntar?

är det inte ett märkligt sammanträffande?

just där blir vakten pinknödig

rymmer mördaren

mitt ute i skogen

som en perfekt utarbetad plan

"jag har en plan!" sa "Sickan"

något i Jönssonligans stil

men i verkligheten

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 15:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja det luktar korruption
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP