Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömda minnen som du inte vill minnas


Minns

Minns
att allting har en orsak
Minns att vissa minnen
stannar för alltid
Minns att vissa minnen förblir oförglömliga
Minns att det faktiskt finns
det som du försöker glömma

Tänk framåt







Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP