Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att fånga lyckan


Lås in det i hjärtat

som att fånga en vind i handen
eller greppa en flyende dröm
ta ner vita moln från himlen
eller simma i starkaste ström

lika svårt är det vackra att fånga
lika hopplöst att glädjen består
för just när din lycka är vackrast
vänder den ofta och går

återigen måste glädjen
skapas och födas på nytt
återigen får du söka
det vackra som sorgligt har flytt

men ständigt så bildas små lyckor,
små fröer till glädje och hopp
ständigt så skapas det vackra
omkring oss i livets förlopp

så spara det bästa i minnet
lås in det i hjärtats vrå
för där i det tryggaste gömsle
kan allting för alltid bestå

@JessicaMarieOlsson2018

Besök gärna:

www.facebook.com/jessicasdikter

www.alskadebarndikter.blogspot.com

 

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-10 17:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fint formulerat

2018-08-11

  Nina Nightwish
Vackert
2018-08-11

  Syrran77
Så vackert och insiktsfullt!
2018-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Lukas 2:19
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP