Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågel grå skör som glas



hur kan vi orden forma ge livet sol och svärta
hur kan de sköraste
…….de dunmjukaste strån bära
kroppen av glas
vingpennor av gas

hur kan himmelstråden bära. inte brista
glasblåsarens själ .
vars sköra vingar lyfter vinden
……... bär genom rymden

det brinnande hjärtat
fången bakom glas


jag hör dina steg din röst varje dag
blandas med mina




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-10 21:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk ändå vad dina fingrar förmår
alltid i ögat jag får
glädjens lyckotår, saknar dig

2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP