Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10.08.2018 Fredag.


Blixtnedslag

 

Muller på avstånd för de tryckande i sommarnatten. En natt som låter oss vaggas av sina ord när regnet dråsar ner i nejden. I bävan inför åskan och den slutgiltiga knallen, som vi aldrig kommer hinna uppfatta om den kommer. Även om den inte varit här, bara där, på långt avstånd. En oberäknelig kraft som är så fruktad att mjölken surnar i trappen. Ja, skräcken fullbordad. Fast döden är undviken. Miljoner kilowatt på bråkdelen av en sekund. Lika mycket som en 40 watts lampa. Den spännande verkligheten.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-10 17:58



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Ja när åskan går inser man sin litenhet som människa!
Bra förmedlat i ord och ton om en av naturens mäktigaste krafter!

2018-08-11

  Blått Norrsken VIP
Härligt gungande flyt i en orosväckande framtidsversion . Bra!!!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP