Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åska i luften ... Ett fantastiskt skådespel när man är två ...(2012 när detta skrevs, men såväl skådespelet som känslan återkommer ännu då och då)


Det enda som egentligen fattas mig ...

... är du


Behöver dig
nära tätt intill
här hos mig
just nu ...

 

 

 

 

__________________

Publicerad tidigare här i juli 2012
men det förmedlade budskapet är
lika giltigt oavsett väder ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-10 18:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Längtan längtan längtan
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP