Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av ametist kluster du tror att du är

Träskets regn avtar.
I gyttjan av din kärlek.
Jag iakttar dig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ditt språk är både mustigt, mjukt och spännande. Fortsätt så
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP