Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sann upplevelse som tarvar dokumentation


Vilket drama bevittnar man

Vilket drama bevittnar man, när man i båt får höra följande ljudklipp från en mötande, kolsvart, rusande ribbåt med tre personer ombord:

först
ett tonårsflickeskrik som definitivt inte förmedlar yra och glädje
därefter
när fartdårefarkosten passerar nära, en gäll och förtvivlad röst från en flicka:
"Jag vill inte!"
"Jag vill inte. På riktigt. Pappa!"
"Jag ringer polisen".

Vad hörde den äldre stillsamt seglande mannen egentligen där vid södra mynningen till Skåpesund den nionde uti augusti om eftermiddagen.
För sitt samvete och sitt minne noterade han i loggboken:
Jag vill inte...................."
Och han tänkte:
"vadfangörman"
"vem ringer man när man hört det man hört"
"det är ändå en verklighet som jag noterat..."




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-10 18:48



Bookmark and Share


  Spik
vi behöver körkort både flr båt och flräldraskap tror jag.....
2018-08-17

    Sefarge VIP
Fångande Drama i det tysta
Mellan fantasi verklighet
och oförstånd?
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP