Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag och ölen


Bevo troppo e sono triste

Digital ensamhet
Ger en dövande eftersmak

Av vin och öl
En flykt från verkligheten

Som man ibland ser i andra
Men det jag nu

Var ska mina ben
Ta mig i denna sorgedal

Ska jag lära mig gå igen
Hitta min styrka

Drika mitt vin
Dansa med okända kvinnor

Ja visst herr Romano
Du gör det nu

Fast ingen har sagt det
Inte än, inte rakt ut..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-10 18:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kan du inte gå?
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano