Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eller skriva av lust är frågan


Dikta för själen

Att vara
Att höra vinden

Är för mig
En del av varje avslut

Får jag sen höra
En fågel sjunga

Och se en vacker syn
Av något vakert

Är min dag gjord.




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-10 19:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag såg ågra vackra storbystade tjejer meed varsin hubnd igår. det gjorde min dag
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP