Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vind i en vind




vädren leker

de avlöser varandra


lyfter

och sänker


livger

och stänker


skänker

värme och ljus


blåser

våra andetag






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-10 19:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2018-08-15

  KattenKin VIP
Söt och charmig med djup.
2018-08-11

  Quasimodo
Här möts andetag mot andetag i värme och ljus.
2018-08-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt Bra !!!
2018-08-11

  Viksten
Fint skildrat
2018-08-10

  träsnidaren
Denna text tog mig med storm :)
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP