Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Jag mötte någon i natten
Snabbt ögonblänk
Ljustunnlar
Osynliga trådar
Snuddade vi vid varandra
eller var det tankarna som snuddade
var det läpparna
eller handflatan
var det din höftknota
eller var det bara tanken?




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-13 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene