Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan står i skogsbrynet
skygg som hinden
morgontimma
skymningstid

naken i sin oskuld
evighets gammal
evigt ung

Längtan har svarta taggar
skriker åt dig; gå

Längtan dansar nästan genomskinlig

som en älva
i skogsbrynet
morgontimma
skymningtid




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-11 11:27



Bookmark and Share


    Lars J
"Längtan dansar nästan genomskinlig"

Vackert!
2018-08-11

    ej medlem längre
Skirt och lockande som ett rådjur i akvarell!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene