Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs vägen

Längs den grusade vägen.
I sommarskrud står husen i dom bästa lägen.
Staket efter staket naket stelt.
Gränsen så viktig till sitt eget.

Där står den vita raka stolpen.
Med tyget gul o blå fladdrande i vinden.
Markerar svenskheten bland röda o vita stugor på rad.
Nästan man skriker, mänskligheten vänd blad.

Jag möter dig på promenaden blicken i backen.
Hallå! lyft blicken JA ta hjälp av nacken.
Ett enkelt hej i ditt möte.
Värmer i hjärtat så skönt.
En okänd du möter på vägen du nöter.




Fri vers av Thommy J
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-10 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J