Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Process

Sätter gränser
visar mod

bra så
stark
förståndig


mitt i styrkan

bjuder jag upp
till en ny
dans

på väg mot
de sista bitarna
i pusslet

vädrar genombrott

vill jag bli hel
eller räddad

vill mogna
men skjuter
det oundvikligen framför mig
ännu ett varv

Vildinna var är du?




Fri vers av Livet1
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-10 22:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vi är många vildhjärtan här … och där :-) men dansar fritt - svävar ibland - ser Du?
2018-08-28

  Livet1
<3
2018-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
släpp fram henne, låt henne leva, fritt, vildt och skönt
2018-08-17

  morgonstjärna VIP
bär du inom dig <3
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1