Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa

När jag träffade världens bästa dansör

frågade jag honom varför han dansar

han svarade att han dansar

för att han är så dålig på fotboll

det är därför

som jag inte dansar

 

När jag träffade världens bästa dansös

frågade jag henne varför hon dansar

hon svarade att hon dansar

för att uppfylla sin pappas dröm

tänk vilken fantastisk

dotter jag har




Fri vers av J Modig
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J Modig
J Modig