Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragkamp

Inte som förr,
kommer aldrig att bli
Trodde vi var färdiga,
att den tiden var förbi

Borde låta bli dig, något drar mig in
Vet jag borde avstå,
slutar aldrig
med att du blir min

Precis som denna sommar
är mitt liv för torrt och sprött,
Behöver mer, vill känna liv,
se gräset grönt och blött

Jag dras till dig,
fast vi är fel
Mot bättre vetande,
mot sunt förnuft
tänker jag,
du kanske gör mig hel

Bygger upp någonting i mig
som vi tillsammans river ner
Det är en tråkig lek,
vi har lekt den förut
Den ger mig inget mer

Du är en underbar distraktion
Fast vi kanske dödat det som var bra
Motstånd och avstånd,
Som dragkamp fast ingen orkar dra

























Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-11 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake