Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidstypiskt



Claus Strofobie kände sig
så instängd

Stämde träff i den
susande skogen

med Anna Gram
Som välvilligt
kom tillmötes

Då kändes allt så
mycket lättare

Så han nästan glömde
bort tyngden av sitt
eget händiga ansvar

Trampade iväg
samstämmigt
på en tandemcykel

under
blomstrande moln

Mot ett tivoli av
Frisläppta tankar

Liggandes på lut
någonstans i gränstrakterna
Av Ingenmansland

mellan betande lössläppta
fårtacke idéer

Den underbara sommaren då

När hans eget fastslagna tvångs-
namn äntligen började krakylera

Och bit för bit mista sin inskränk
-ande betydelse för hans samliv
med en kommande livskamrat















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-11 03:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Cool, kul, klurig och charmig som bara du kan vara! :)
2018-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Mitt namn är Klaustro
Jag har fobi
Jag söker rum
att leva i
(Niels Jensen)
2018-08-11

  Viksten
Så många fina och kluriga
formuleringar
2018-08-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra om den
som över styr
bara flyr ej längre
till en sig tyr... Risk
ju allt går överstyr...
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP