Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skuggbilden


sitter inramad i en stjärncell och sover
bländas ibland
av de yttre accessoarerna
vilket är ett måste för att överleva

när vi snorklar oss fram





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 422 gånger
Publicerad 2018-08-11 05:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Absolut
2022-08-11

  morgonstjärna VIP
konstaterat varje varg har en räv bakom örat.
2022-04-19

  morgonstjärna VIP
stöldat några ord jag gillade för framtida bruk och med bilden fick jag helheten i tänket :)
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP