Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplyftande ord!

Det sägs att "Have a nice day"
när det sägs till en när man är
utomlands, att det sägs ju bara
slentrianmässigt till en själv som
till alla andra. Egentligen betyder
det ordet ingenting alls för den
som säger det... Tomt ord bara!

Jag måste vara urdum i huvudet:
JAG BLIR GLAD VARJE GÅNG
NÅGON SÄGER DET TILL MIG!
SÅ LÄTT ROAS JAG EN DUMBOM!

Tur att jag har hörsel ännu...
JAG LEVER JU PÅ OCH AV GLADA ORD!
Utan dem vore jag: LEVANDE DÖD!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-11 08:54



Bookmark and Share


  limerick
Önskar dig en fin dag!
2018-08-11

  Fulbergarn
Have a nice day!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt