Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa är gratis...

Att ta sig till sommaren
behövs varken, bil, tåg eller båt...
Det är bara att till fots
ge sig ut på stråt
på ängen sen slänga sig ner...
Vad det ger...
Att man verkligen ser...
Natur och himmel som emot en ler...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-11 09:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det väl även kär lek sägs om, den bara plötsligt väl kom, trots vind i dolska kläder, ögon mjuka likt tunt läder, verkade den fri och just som...
2018-08-11

  limerick
Så klokt - små nära ting finns inom räckhåll helt fritt att ta tillvara!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt