Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala-Haiku

 

 

retorik ett plus

gäller även erotik

talar kärleksspråk

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-11 10:36



Bookmark and Share


  Per Drysén
Erotikens retorik är kärlekens språk
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP