Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defekta människor

 

 

en har en sviktande njure

en annan har en krånglande bukspottkörtel

en tredje har ett hjärta som slår i otakt

 

men dagens läkarkonst kan byta ut det sjuka till ett friskt

bara plocka ut organ i någon hjärndöds kropp

 

men människor som inte har ett förstånd kan inte hjälpas

än så länge kan inte hjärnor bytas ut




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-11 10:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
hahaha....fan va bra !
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP