Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citrin lyser upp solen

Konstens seger kyss.
Smultronblod du odyss'e.
Verklighet kittlar.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-11 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP