Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

 

 

du lockar mig

med din charm och karisma

dina djupblå ögon 

som jag nästan drunknar i

 

ta mig i din varma famn

låt min kropp vara nära din

kyss mig het och villig

låt oss älska natten lång

 

sköna känslor oss ger mer

kärleksrus oss uppfyller

hur kan något vara så skönt

att man bara vill ha mer

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-11 11:23



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbart!
2018-08-11

  överlevaren VIP
Ljuvliga ord!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP