Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ansikte

 

 

människan

bakom orden

gjorde dig verklig

annars bara ord

men ord talar också

 

du talade om döden

något vi alla fruktar

vi vet ju inte

när, hur och var

 

ovissheten i livet

över smått och stort

vi oroas alltid

av det som händer

 

vi pratar för lite

om det som oroar

man vill ju inte bli

betraktad som gnällspik

 

att allt tar slut en dag

är inget man vill tänka på

ta tillvara lyckliga stunder

det som finns kvar i livet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-11 12:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt diktat! Leva i nuet, borde vi göra. Inte älta det som komma skall.
2018-08-11

  Viksten
Fin tänkvärd text
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP