Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lyckotårar Senryu


Lyckotårarna
är de skönaste som finns
De ur hjärtat föds



Tack för att du finns älskade klokuggla
du är den ende jag tror på
lucky luke behövs dag och natt
tack för meddelande

visst är det så vi känner igen oxarna på
storleken
och svinen på lukten
förnekelsen att det förekommer
manipulation?
ljuger rakt upp i ansiktet :(

förenade i lögnen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2018-08-11 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP