Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur tar du hand om ditt mående, är grundtanken!


Ta hand om dig!

-Hur tar du hand om ditt mående?
(En kvinna, med tekopp/ då hennes lillfinger pekar rakt ut, hon bjuder en annan väninna, mitt emot henne vid ett runt litet bord, och frågar henne! Svartvitt videoklipp)
-Jo tack, bara bra, för du frågade väl hur jag mår?
-Nej, jag frågade; Hur tar du hand om dig? Vad gör du för att må bra helt enkelt.
-Ja, helt enkelt är det väl inte! Jag..(Sysselsättningar). Och sedan har jag min sjukdom, min Te`kopp!

(Sjukdom-Tekopp)

I samma utställning, ska det vara en naken kvinna(Hudfärgad i gips, där hon går igenom olika förändringar, man kan säga, att hon badat i dy! Först dy upp till låren, sedan Dy upp till under brösten, sedan dy-Helkropps)




Bunden vers av Mim
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-11 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim