Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3D-resa...

Mitt inre är kärnan, mitt yttre-Kroppen , är mitt skal, om jag nu är en frukt.
En levande organism.
Den som känner sig levande, reflekterar över sitt inre.
Därmed inte förnekat, att annat än människor, andra varelser än människor(Och vissa människor), inte reflekterar över sitt inre, men ändå förblir levande.

Och åter till mig;
Mig Mig Mig!
Jag kan beskriva det som, när jag inte tar min Psykosfarmaca (Psykofarmaca kallas det egentligen, och är medicin för psyket, men eftersom jag ibland drabbas av psykoser, så kallar jag just min medicin för Psykosfarmaca)
När jag inte tar min psykosmedicin, om vi skall förenkla det ytterligare, (Ska man förenkla eller försvåra?) så upplever jag mitt liv i 3D, och med min medicin, i 2D.
3D, kan jag nu hantera, därav tar jag inte min medicin.
Jag har tagit första steget, på min 3D-resa...




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-11 12:58



Bookmark and Share


  Engel
Låter som att du är något på spåren!
Lästips: Tokfursten av Elgard Jonsson
2018-08-15

  danne //
Säkerligen är då himlakroppen då en enorm frukt bland universums kropp, om då man fin fördelar allt till en härlig fruktcocktail med parasoll och allt. Då kvarstår nog frågan om det längre är en levande organism.
Lämnar det andra till mer begåvade filosofer att svara på.
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim