Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekscellofan


Gå ned till din källa
Och se vad du hittar där

När du ser dig själv
som du trodde då

Uppåt alla tankar om dig

Det har blivit sagt att dina
dagar varit bättre

Men jag vet att utan dig och mig
är ett annat liv och kiv

Svep om mig mina minnen av dig.
Min magkänsla säger mig

Att du fortfarande kämpar än

Jag sa ju åt dig att vi är varandras
Liv och öden

När vi reste ifrån varandra

Som ett silver cellofan papper
öppnat, vem ska tugga i oss nu?
Vem ska tugga i oss nu?

När jag mötte dina ögon
i en dager ingen annan
sett dig i

Och tänker på alla bilder
vi delat med varandra

Och tala om för dig
att jag kämpat

För att inte bli hypnotiserad
av dig och helt förlorad
i tid och rum

Och tala om för dig
att jag undervärderat

vår livs magnetism tillsammans

Och jag tackar dig för det.
Tackar dig för det!

Att jag fick se mig själv inuti
din undersköna egensinniga
spegelbild. ..

Ohh! Heliga dansande Bella madonna

Men jag undrar vem som ska
tugga i oss nu? Tugga i oss nu?

När livet drar vidare och vidare. ..











Tack till
"Amy W."

För all ***
inspiration!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sefarge VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-11 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP