Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som säljer

 

 

det som berör oss mest

är död, pina och pest

döden är ej vacker så

men säljer bra ändå

 

svarta rubriker i stort

det hemska någon har gjort

groteskt blir sensation

en riktig explosion

 

medelsvensson riktigt njuter

när någon skjuter

av spänning han darrar

likt gran som barrar

 

men allt är inte mörkt och fel

där finns plats för smek och kel

heta känslor tränger sig på

det är ju så ändå

 

att kärlek och sex

gör vem som helst perplex

men säljer som fan

 så gott som varenda dag

 

om kärlekslycka vi vill läsa

men skriv inte på våran näsa

att vi frossar i andras privata

det är media som oss vill mata

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-11 15:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Minns Hasse & Tage - "Aftonbladet/Expressen!
2018-08-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant så:)
2018-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra satir!
2018-08-11

  Öknens Ros VIP
haha bra rimmad kommentar! ;)
2018-08-11

  Fulbergarn
hänt i veckan
vem var läckan
se och hör
de förstör
vår illusion
eller spär de på
säg vem kan förstå

2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP