Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att läsa en text


är som att öppna ett paket
omslagspappret är vackert
och bandet likaså
Var varsam när du öppnar
slit inte sönder bandet
vik försiktigt upp pappret
allt ska du bevara
minnena spara
allt det vackra
blir himmelstråden
bandet mellan
himmel och jord
och under ytan
den ömtåliga
kokongen av liv
Akta det sköra
som lever och andas
var varsam med fågeln
som vilar i sitt skal




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2018-08-11 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP