Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris i bärplockartid även om tydligen både blåbär och lingon nästan torkat bort denna sommar. Speciellt mogna bärplockare varnas.


Kinkiga med maten

En stor varulvsfamilj nära Säter, 
är så kinkiga med vad de äter
älgjägare i skogen
bärplockare, om mogen, 
smakar bättre än sill och potäter. 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-11 15:31



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Glad att limericken handlar om
varulvar. De tillhör ju fantasins värld.
I verklighetens hotar bara fästingar.
2018-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Baltzar von Platen
den aristokraten
han var lite petig med middagsmaten

Eller hur det nu var Lennart Hellsing skrev.
2018-08-11

    Sefarge VIP
Stackars Thailändska
bärplockare. Nu har
de ännu något att
rädas i Svenska
skogar. Om de
ej klara sig
undan på
nått sätt?

2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick