Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklig ondska

Verklig ondska är brist på intelligens

En ond människa saknar kännedom

varken om sitt eget beteende

eller andras




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-11 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP