Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


San/d/skri/f/t


haiku11aug18

Strandrågens stylus

skriver tecken i sanden.

Vinden är handen.

 




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-11 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP