Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rik borg (eller vildsvin)

Snart blir det översvämning,
Ska jag säga något eller blir det dålig stämning?

Nä, jag låter det forsa,
Låter det fylla vallgraven som ingen kan korsa,

Bränner upp deras plank och smälter ner deras spikar,
Försöker suga åt mig den goda energin de predikar,

Hoppas att de ska tröttna snart och dra hem,
Ta sitt pick och pack och va hemma vid fem,







Bunden vers (Rim) av ebbab
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-03 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab