Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äng av de drömmar som en gång var vi

Där opal blomstrar.
Flamingo av pärlemor.
Skimrande som du.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-11 19:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
underbar
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP