Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


regntunga skyar



hastar förbi
åskmolnsgrått fäller sin last
de rynkade pannornas väta
vinden klänger sig fast
flagglinor smattrar en fanfar

vindflöjelns bländande visa
niger i dansen
singlar mot jorden

förlorade svansen :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2018-08-11 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP