Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygg och otrygg




Blott den trygge
kan tillåta sig tappa omdömet
få dåligt samvete
för att sedan reparera det skedda

Den osäkre
kontrollerar sig
har alltid dåligt samvete
låter sig häpnas över "ondskan"




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-12 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP