Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförakt i lösvikt

Barndomsminnen tär.
Svärtan genomsyrar mig.
Näste av ångest.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-12 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP