Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Manual

Kärlek i praktik

Att välja ljuset i ljuset
Att välja ljuset i mörkret

Helhet i det halvfärdiga
Evighet i det förgängliga




Fri vers av ecel
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-12 06:08



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel