Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjungs till vilken melodi då...


Fall, fall, fall!

För ditt stora regn till oss
än så har vi hoppet
ännu lever litet strå
utan sköna droppet...
Än så är det liv i frö
men så tomt i varje sjö
slå med regnet neder
fyll på alla leder!

Solskensöga hett lett oss
solskens famn oss vaggat
det blev torrt på skogens stig
nu för regn vi flaggar!
Med en liten regnhopps bön
vide liten kan bli grön
regnfalls öga ser oss
regnets flod allt taggar!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-12 08:56



Bookmark and Share


  limerick
På kornet - nog flertalet i landet törstar efter regn!
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt