Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Tomhet i hjärtat
Magen knyter ihop sig
Du är med annan




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-12 09:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Verkligheten gör sig påmind.
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén