Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinder

sitter och bläddrar på Tinder
ser vilka som skilt sig – hon och hon också?
nu skulle det inte finnas några hinder
lovligt byte, tänk om jag nu kunde henne få?

men nätdejting är inte speciellt upphetsande
det är så tråkigt när man aldrig riktigt tänder
på nån, det känns bara så oändligt själsdödande –
dejting funkar bättre ”live” när saker bara händer

men vad gör man när man blivit femtiplussare?
att ragga på krogen känns inte som nåt alternativ
och fast man varit något av en kvinnotjusare
tycks det nu vara omöjligt att få till ett kärleksliv

sitter och bläddrar oinspirerat gång på gång –
”Blidder, Bladder och Blädder, men inte Bludder”
som Kalle Anka när han behövde hitta en vinnande kupong –
men många högersvep blev det inte idag heller




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-12 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Finns Åsa Jinder på Tinder?
Eller Anders Linder?
2018-08-12

  Bodingen VIP
Skriv en dikt eller två om den man tjusas av, funkat för mig...
2018-08-12

  Språk, hjärna!
:D
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP