Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna utställning finns för att den är kul! Som ett barn närmar sig...


Blå Jumping doll!

En blå stor gummidocka(man) sitter på en bänk, som är ämnat att vara en skohylla.
Bänken ser i viss mån ut som en skohylla, av definition skohylla, då den har fastlimmade skor på sig, skor för män, i huvudsak.
Med den stora skillnaden, att den är etappvis uppbyggd i flera våningar(3).
Den nedersta våningen av trä, är bredast, det är där personen sitter. Han sitter i mitten på hyllan.
Mellanhyllan är mellanbred, och översta hyllan är smalast.
Under dockan ska det finnas en typ av katapult, som är endast så stor som en halv fot i bredd. Katapulten, ska kunna skjuta iväg dockan uppåt, mot de andra planen av skohyllan, endast av att trampa på katapulten, som när någon liknelsevis spelar ett piano, och trampar ner pedalen. Träet som skohyllan är gjord av, ska vara fint och lättviktigt, dock inte så lättviktigt, att skohyllan också skjuts med dockan.
Effekten av att dockan skjuts iväg, ska vara att han sitter på sin våning, oavsett var han hamnar efter katapultisering!




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-12 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim