Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mina vänner

enligt en undersökning
har den finländske mannen
i medeltal 0,5 vänner

jag tror jag ligger
under medeltalet
i detta hänseende

jag har 1.234 facebook-vänner
det är nog en bra bit
över medeltalet tror jag

men IRL är det mest bara
jag och min "sambo" –
min autistiska katt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-12 11:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tacka vet jag en bra fiende, en sån kan man ha hela livet he he
2018-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag har vänner, men inga jag umgås med på regelbunden basis. Det skulle jag - eller de... - nog inte stå ut med.
Nu är det inte som när man var barn. Polarna ringde på... "Är Larz inne?"

2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP