Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsandas

Vi tog oss tidigt ut i skogen.
Kylig luft strök an huden
och vätan låg svalkande över grönskan.
Mossan var mjuk att gå i
om än blåbärsriset och ormbunkarna
var brunbrända utav sommarhettan.
Så var det som att möta en kär vän,
skogens famn.




Prosa av Feminaz
Läst 285 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-08-12 12:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja så härligt det var i skogen idag

fint skaldat
2018-08-14

  Anya VIP
Härligt med lite kyligare luft efter all värme. Vackert och målande. håller med Senta...rubriken är mycket fin.
2018-08-14

    ej medlem längre
Gillar rubriken! Regnet ger nytt liv i naturen och luften är sval så det känns som man kan andas igen efter allt det torra och varma.
2018-08-12

  Peter Olausson VIP
Skönt om det sköna mötet!
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz